23.5.10

Who Says PUNK is DEAD

2 comments
Salam 1 Malaysia, siapa bilang gadis melayu tak menawan, tak menarik hati, eh! apa aku merepek nie, sampai nyanyi lagu mawi pula, oh! ada Gigs,Who Says PUNK is Dead ? Hah! tengok tu, ayat POWER dah tajuk gigs nie, siapa cakap PUNK dah mati, ni kata-kata seorang budak PUNKERS yang masih hidup dengan budaya PUNK.

Untuk budak-budak JB, jom kasih pecah. Kepada budak-budak punk dari negeri lain, boleh lah datang awal sikit seblum gigs bermula, takut xsempat pula tngok band yang korang minat.

Dua band dari luar negara iaitu KILL THE APPRENTICE dari Australia & WHATEVER THAT MEANS dari S.Korea. Dan juga dari malaysia seperti BERANTAKAN, finger inc dll. Boleh lihat flyer di bawah ni.



Venue: EMBRACE HALL,JB
Date: 5 JUN 2010 (sat)
Time: 2pm-end
Ticket: RM15 Only

P/S: Maju Lah music untuk scene Malaysia, jangan lah membenci music PUNK, kerana music punk adalah 1 luahan hati yang di masukkan ke dalam sebuah music PUNK.

2 comments:

papabear says:
May 24, 2010 at 11:34 PM

punk oh punk... apa itu punk?

Style says:
May 25, 2010 at 10:50 AM

@papabear

Search jew kt pakcik google, comfirm jmpe APA ITU PUNK ? skg da senang da cri knowledge PUNK or mcm2 lagi, ehehehe~

Post a Comment