3.5.10

Sony Ericsson W705

4 comments
Kali ini aku nak share gadget tentang phone Sony Ericsson W705, phone nie aku 1st tahu daripada akak angkat aku, dia soh aku check harga phone nie berapa, then, setelah usha2 harga kedai berbeza2x, ntah la yang mana betul. Aku pun berminat gak ngan phone nie, macam best jew, siap ade wifi plak tu, bleh online bila-bila masa, cari kedai mamak ada wifi free,dah boleh online secara percuma, Anda boleh lihat details phone di bawah ini;

W705 sony pink,cute phone w705
sony ericsson w705,cute gadget,sony
sony ericsson new w705,smart phoneSize: 95.0 x 48.0 x 14.3 mm
3.7 x 1.9 x 0.6 inches
Memory
Phone memory 120MB*
Memory Stick Micro™ (M2™) support (up to 8 GB)

W705 features
-The Wi-Fi alternative
Untuk satu hubungan Internet cepat dalam hotspots, telefon anda mempunyai sokongan Wi-Fi.

-3990 songs
Like to have lots to choose from? The phone kit contains a 4GB memory card that lets you store up to 3990 songs (assumes eAAC+ encoded files, 4 minutes/song).

-YouTube™ compatible
Melihat klip-klip kegemaran anda berkali-kali. Dan apabila masa lucu itu anda hanya ditangkap video layak satu penonton yang lebih ramai, muat naik ia semua untuk melihat. Telefon anda ialah sepenuhnya YouTube™ serasi.

Camera

-Geo-tagging
Have your photo tagged with information on where it was taken.

-Digital Zoom - up to 3x
Get close to your subject.

-Camera - 3.2 megapixel
Detik-detik istimewa penangkapan dan saham.

-Photo feeds
Langgan foto makan dari satu foto kawan blog.

-Video record
Record video clip

-Lampu video
Lebih terang apabila merakam video.

-Menggambarkan menulis blog
Satu majlis yang melepaskan anda ambil sekeping gambar dan menghantar ia lurus untuk sebuah blog hidup

-Pemulihan foto
Mengoptimumkan mutu imej. Pemulihan foto menyesuaikan baki cahaya dan kontras selepas anda telah mengambil sekeping gambar.

Prestasi bateri
Prestasi bateri mungkin berbeza-beza bergantung kepada syarat-syarat rangkaian dan tatarajah, dan penggunaan telefon.

P/S: Kalau anda berminat dengan phone Sony Ericsson W705, leh la usha2 kedai phone yang berdekatan dengan anda, mesti gempak punya, hehehe, suatu hari nanti akan aku miliki, insyaallah. itu sajalah yang saya dapat kongsikan bersama anda. Salam...

4 comments:

Mia Liana says:
May 11, 2010 at 2:52 PM

mia pakai handphone ni..dalam sebulan.. ok.. best... beli harga RM680.. puas hati..

Mia Liana says:
May 11, 2010 at 2:53 PM

pink colour tau! so sweet..

Style says:
May 11, 2010 at 4:45 PM

>>Mia Liana
wahh, best ekk, nk bli gak kalo da ckup duit, hehe~ ade wifi tu yg best kan mia, kaler pink pla 2, sweetnyer mcm cik phone dia gak, hehe~

Anonymous says:
February 14, 2012 at 2:42 PM

i love this cell phone because have every thing i need..huhu how about u guys..

Post a Comment